Andmebaasi algusse - Valdkonnad - Tabelid

TKU13: Toidu valmistamisel tavaliselt kasutatud rasvaine tüüp soo ja vanusrühma järgi
Mõisted ja metoodika   Märkused   Üldinfo  

 

Vali muutujast soovitud väärtused     Abi
Aasta Vali vähemalt üks väärtus  Valida kõik  Tühistada valikud    Sortida kahanevalt Sortida kasvavalt   /12  Rasvaine tüüp Vali vähemalt üks väärtus  Valida kõik  Tühistada valikud   /4  Sugu Vali vähemalt üks väärtus  Valida kõik  Tühistada valikud   /3  Vanusrühm  Valida kõik  Tühistada valikud   /6 
Muuta akna laiust Muuta akna laiust Muuta akna laiust Muuta akna laiust
Otsing Otsida tekstis
rea algusest
Otsing Otsida tekstis
rea algusest
Otsing Otsida tekstis
rea algusest
Otsing Otsida tekstis
rea algusest

Vali vähemalt üks väärtus nii märgistatud muutujast vali vähemalt üks väärtus

Tabelis on 864 andmeelementi (144 rida ja 6 veergu)

Andmeesituseks ekraanil tuleb valida vähem kui 2500 rida ja 80 veergu. Alla laadida saab ka suurema tabeli.
Valitud andmeridu   Valitud andmeveerge
Kogu tabeli salvestamine.

NB! Lisainfo andmete kohta ja kontaktisiku leiate lingi "mõisted ja metoodika" alt.

     Vali esitusviis ja vajuta